-
Zutphen
GroenLinks Zutphen bedankt Patricia

Woensdag 6 juni doopten we wethouder Patricia weer tot 'gewoon Patricia'!

Patricia Withagen is de afgelopen 8 jaar wethouder geweest voor gemeente Zutphen. Om haar te danken voor haar inzet organiseerde GroenLinks Zutphen een feestelijke dag, op en rond de IJssel.

Het was een heerlijke avond. Met een Hanzesloep voeren we langs alle Zutphense havens en mooie plekjes langs de IJssel. We hadden een heerlijke picknick met mooie woorden (terecht!) voor Patricia.

Patricia, we zijn je dankbaar voor je passie, je gedrevenheid en inzet voor onze mooie gemeente & onze toffe partij. 🍀

Draag jij graag bij aan het succes van GroenLinks?

Doe dan mee in het permanente campagneteam van GroenLinks Zutphen!

Voor het kernteam zijn we op zoek naar een Campagneleider, een Vrijwilligerscoördinator, een Activiteitencoördinator en een Communicatie & social media coördinator, die samen voortbouwen op de successen van de afgelopen tijd en een campagne waar iedereen enthousiast van wordt!

Vervolg Brainstormsessie van 24 april

Tijdens de ledenbijeenkomst van 24 april jl. gingen we met elkaar in gesprek over het vraagstuk hoe we inwoners kunnen blijven betrekken, inspireren, uitdagen en informeren.

Naast het voeren van mooie gesprekken, vroegen we onze leden om ideeën aan te dragen via Post-its. Hier is massaal gehoor aan gegeven!

De opbrengst van deze brainstormsessie is door het bestuur van de afdeling inmiddels geïnventariseerd en besproken. Tijdens een ledenbijeenkomst in september geven we hier graag een mooi vervolg aan.

Bekijk hier de online versie