Veelgestelde vragen

Wat gebeurt er met mijn financiƫle bijdrage?

Een aanzienlijk deel sparen we voor campagnes. Want tegenwoordig zijn er ongeveer elk jaar verkiezingen. Daarnaast is er geld nodig voor partijactiviteiten zoals congressen, meet-ups, referenda, debatten, ledendagen, specifieke acties en campagnes (bijvoorbeeld voor klimaat), opleidingen en trainingen (voor politiek talent, actieve GroenLinksers, besturen en afdelingen), ledenwerfacties, training en werving van vrijwilligers.
Naar de meest recente financiële jaarverslagen.

Ik wil mijn naam wijzigen. Wat moet ik nu doen?

Je naam is een van de basisgegevens in ons systeem en kan niet zomaar online gewijzigd worden. Maar als het nodig is passen we die natuurlijk wel aan; neem daarvoor contact op via 030-2399900 of ledenadmin@groenlinks.nl.

Ik wil mijn lidmaatschap opzeggen. Hoe doe ik dat?

We zouden het erg jammer vinden als je het lidmaatschap op wilt zeggen, maar respecteren natuurlijk je keuze. Als je op wilt zeggen, kan dat via het opzeggingsformulier.

Wie kan mijn gegevens zien?

Naast jou heeft een beperkt aantal medewerkers van ons Landelijk Bureau inzage in jouw gegevens. Daarbij kunnen die medewerkers niet altijd alle gegevens inzien, maar alleen dat deel dat voor hun werk relevant is. Bijvoorbeeld betalingsgegevens zijn voor nog veel minder mensen in te zien.

Als je lid bent krijgt de afdeling waar je toe behoort van ons je naam, adres en contactgegevens. Ook de afdeling heeft zich te houden aan regels met betrekking tot de omgang met jouw gegevens. Zie ook onze privacyverklaring voor meer uitgebreide informatie.

Welke gegevens heeft GroenLinks nog meer van mij?

Het grootste deel van je gegevens kun je zelf direct inzien via mijn.groenlinks.nl

Hiernaast hebben wij vanwege accountantsverplichtingen gegevens over je betalingen van de afgelopen 7 jaar. Zie ook onze privacyverklaring voor meer uitgebreide informatie.

Waar kan ik terecht met vragen over mijn privacybescherming?

Dat we als GroenLinks opkomen voor privacy, betekent natuurlijk niet dat we tegen opslag van gegevens zijn. Het betekent wel dat we dat we zelf goed nadenken over wat we wel en niet opslaan, dat we je zoveel mogelijk regie geven over je eigen gegevens, dat we open zijn over wat we doen en dat we je ter wille proberen te zijn als je je desondanks toch onbehaaglijk voelt over opslag van je gegevens. Lees meer over onze waarborgen voor jouw privacy.

Ik wil mijn account op Mijn GroenLinks verwijderen. Hoe doe ik dat?

Mocht je je acount op Mijn GroenLinks willen verwijderen dan kun je een mail sturen naar ledenadmin@groenlinks.nl
De ledenadministratie zal dan het Mijn GroenLinks account verwijderen.

Hoe kan ik mijn wachtwoord voor Mijn GroenLinks wijzigen?

Je kunt je wachtwoord voor Mijn GroenLinks veranderen door voor het inloggen (of door uit te loggen), te klikken op Wachtwoord of gebruikersnaam vergeten?
Als je dan je mailadres opgeeft dan ontvang je een mail met daarin een link waarna je een nieuw wachtwrood op kunt geven. Daarmee is je wachtwoord gewijzigd.

Volg ons op social media